Inspirerende werkruimte

Business, inspiration, events

De Van Nelle Fabriek is een inspirerende en energieke kantoor- en eventlocatie. Waar Van Nelle vroeger koffie, thee en tabak verwerkte, zijn nu meer dan 80 bedrijven gevestigd; van klein tot groot. Daarnaast biedt de Van Nelle Fabriek volop ruimte voor (internationale) congressen en evenementen. 
Lees verder »


Van Nelle Fabriek beperkt open voor publiek.

De Van Nelle Fabriek is beperkt toegankelijk. De fabriek is twee keer per jaar geopend voor publiek tijdens Open Monumentendag en de Dag van de Architectuur. Het is mogelijk om een rondleiding (in groepsverband) te boeken via Archiguides. Voor meer info:

www.rotterdam-archiguides.nl
info@rotterdam-archiguides.nl 
010-4332231

Bedrijvennieuws

Kom ook naar de Van Nelle Fabriek tijdens de Open Monumentendagen

02 september

Op 13 en 14 september is de Van Nelle Fabriek van 9.45 tot 17.00 uur geopend voor publiek.


Lees verder »

Evenementenlocatie

De Van Nelle Fabriek is een bijzonder en industrieel monument in Rotterdam met wel 10.000 m2 in gebruik als evenementenlocatie. Waar Van Nelle vroeger koffie, thee en tabak verwerkte vinden nu allerlei congressen, beurzen, vergaderingen en feesten plaats. Deze historische locatie is voorzien van de modernste faciliteiten zoals supersnel WiFi, de nieuwste technieken en prachtig designmeubilair. Met 13 verschillende zalen voor 2 tot 5000 gasten, hier kan alles!

Wij verhuren niet zomaar ruimtes; Bij alle evenementen staan professionaliteit, creativiteit en service voorop. Ons ruim ervaren team staat voor u klaar om al uw organisatorische zorgen uit handen te nemen en doet er alles aan om een prachtig evenement naar volle tevredenheid neer te zetten. De locatie is van zichzelf al bijzonder; wij maken de evenementen exclusief!


Lees verder »

Evenementennieuws

Primeur van eerste ‘congrestival’ voor 1000 Rotterdamse leerkrachten

donderdag 09 oktober

De Rotterdamse onderwijsinstelling PCBO organiseerde op woensdag 8 oktober voor ruim 1000 medewerkers het allereerste ‘congrestival’, waarbij de inhoud van een studiedag in festivalvorm wordt opgediend.


Lees verder »
Primeur van eerste ‘congrestival’ voor 1000 Rotterdamse leerkrachten

Aanmelden nieuwsbrief

Twitter

  • Van Nelle Fabriek
  • Van Nelleweg 1
  • 3044BC Rotterdam
  • +31 10 750 3500 (evenementen)
  • +31 10 750 4000 (werkruimte)